Nyheter 2012

8/1 Ace har varit på My Dog i Göteborg, hur det gick kan du läsa på Ace egen sida

 

4/2 På valparnas 8 månaders dag så träffades Alfons, Kajsa och Ace vid årets första Lakelandpromenad ute   på Djurgården. En kall men solig promenad som bla gick ut till Kruthuset, ett fik där även våra hundar fick komma in. Med var också Moa (valparnas moster) och Casper.

 

29/4 I dag har Ace ställts ut officiellt för första gången, han blev BIM (du kan läsa mer på hans sida) och på onsdag skall vi försöka fixa allmänlydnadspasset.

 

2/5 Nu har Ace blivit godkänd och erhållit Allmänlydnadspasset.

 

27/5 GRATTIS Kajsa till de två Certen du fick i Vallentuna och Österbybruk. Hur detr gick för Ace går att läsa på hans sida.

 

4/6 GRATTIS Alma, Alfons, Kajsa och Ace på ettårsdagen.

 

20/7 Ace var och hälsade på sin syster Alma i Dalum, de fann varandra direkt och lekte som galningar i en hel timma.

 

12/8 I dag har Ace varit på utställning i Askersund, hur det gick finns att läsa på Ace egen sida. Vi gratulerar Mar Gammas Edit och Lattibi Special Boy Eroz till sina championat.

 

18 och 19/8 Helgen har gått i utställningarnas tecken, den 18 ställdes Ace ut i Eskilstuna. Ingela gick med honom i ringen då jag jobbade som ringsekr. På söndagen var vi i Norrköping och ställde Ace. Hur det gick finns att läsa på Ace egen sida.

 

27/8 Årets utställningsäsong avslutades med en inofficiell utställning i Oxelösund den 27 augusti, resultatet blev Hp, BIR och BIG 1

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)